La Mangalia se va construi o baza sportivă modernă, cu fonduri UE

La Mangalia se va construi o baza sportivă modernă, cu fonduri UE. FOTO Primaria Mangalia

Primăria Municipiului Mangalia a lansat marți, 23 februarie, la sediul Clubului Nautic ”Callatis”, proiectul european „Înființare Bază Sportivă și Reabilitare Infrastructură”. Cei prezenți la eveniment au fost informați cu privire la construirea Clubului Sportiv Recreativ “Callatis”, destinat tinerilor sportivi ai orașului, dar și elevilor pasionați de sport.

Conform documentației de specialitate, pe actualul amplasament al Bazei Sportive „Pescăruș” va fi construit un complex sportiv, care va găzdui spații primitoare, noi, moderne, pentru sportivii orașului. În noua locație, se vor construi două bazine de înot (unul semiolimpic și unul pentru persoane cu dizabilități), acoperite, cu o suprafață de 1.441 mp pentru practicanții acestui sport.

De asemenea, în incinta clubului sportiv va fi realizat un teren de sport multifuncțional, care va cuprinde un teren de fotbal acoperit, cu structură presostatică demontabilă, unul de baschet, unul de handbal și altul de tenis, cu dotările aferente.

„Acest proiect este de un real folos tinerilor noștri sportivi, care doresc să facă performanță. Ne-am dorit dintotdeauna să avem o bază sportivă modernă, să oferim servicii recreative tinerilor Mangaliei pentru a-i încuraja să performeze la cât mai multe discipline sportive. De aceea, era necesară o bază sportivă corespunzătoare și am accesat fonduri europene pentru realizarea acestui proiect. În curând, vom începe lucrările de modernizare a stadionului municipal, cu fonduri de la CNI”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Valoarea proiectului este de peste 14 milioane de lei, suma incluzând și modernizarea străzilor și aleilor pietonale din proximitatea clubului sportiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*