La Cumpăna se vor sfinți de către IPS Teodosie locațiile pentru noua grădiniță și noua creșă

La Cumpăna se pune piatra de temelie pentru o nouă creșă și o nouă grădiniță. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și consiliul local Cumpăna, vă invită să luați parte la slujba de sfințire a locațiilor pe care se vor construi creșa și o nouă grădiniță, pentru viitoarele generații de copii din Cumpăna.

Sfințirea acestora are loc marți, 6 noiembrie, după următorul program:

  • Ora 12.00 – sfințirea locației pentru creșă (fostul canton, zona Poșta)
  • Ora 13.00 – sfințirea locației pentru grădiniță (zona Parcul Verde 2)

Slujba va fi oficiata de Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de un sobor de preoți din localitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*