La Cumpăna duminică va avea loc întâmpinarea Brâului Maicii Domnului

Braul Maicii Domnului revine la Constanta. FOTO Arhiepiscopia Tomisului

Consiliul Local și Primǎria comunei Cumpăna reprezentate legal de doamna primar ec. Mariana Gâju, împreună cu preoții din localitate și ȋn colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului reprezentată de Ȋnalt Prea Sfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, vor conduce o procesiune cu Cinstitul Brâu al Maicii Domnului spre Biserica ,,Adormirea Maicii Domnuluiʺ din comuna Cumpăna, unde va avea loc Popasul de Rugăciune.

Întâmpinarea Brâului Maicii Domnului, va avea loc duminică, 10 septembrie, ora 14.30 la Movilă (intrarea în comună) de către toți enoriașii.
Potrivit tradiției, Cinstitul Brâu a fost țesut de însăși Maica Domnului din fire de cămilă, și după adormire, în momentul înălțării ei la ceruri, l-a dăruit Sfântului Apostol Toma. Odorul Sfânt al Maicii Domnului, rămâne în comuna noastră până în după amiaza zilei de 11 septembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*