La Constanța se inaugurează Consulatul Onorific al Estoniei

Universitatea Ovidius Constanța - Sediul bd. Mamaia. FOTO Cătălin SCHIPOR

Duminică, 17 iunie, începând cu ora 11:00, la sediul central al Universității „Ovidius” din Constanța, corpul nou al Bibliotecii Universitare „Ioan Popișteanu” (Bd. Mamaia nr. 124), va avea loc ceremonia de inaugurare a Consulatului Onorific al Estoniei la Constanța.

La eveniment vor participa prim-ministrul Estoniei, Excelența Sa domnul Jüri Ratas, prim-ministrul României, Excelența Sa doamna Viorica Dăncilă, și ambasadorul Estoniei în România, Excelența Sa domnul Ants Frosch.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*