La Constanța, Anul Nou va fi întâmpinat cu focuri de artificii lansate din șapte locații diferite

Focul de artificii de revelion. FOTO Cătălin SCHIPOR

Constanța se pregătește de trecerea dintre ani, iar noul an va fi întâmpinat cu șapte minute de focuri de artificii lansate din șapte locații diferite.

Potrivit Primăriei Constanța, trecerea dintre ani va fi o noapte plină de lumină, sunet și culoare. DJ Adrian Eftimie, DJ Optick, DJ Vali Bărbulescu și DJ Sllash&Doppe vor crea o atmosferă electrizantă pe bulevardul Tomis, zona cuprinsă între Miga și Lupoaică. Showul va începe la ora 20.00.

Accesul este liber, cu respectarea măsurilor de prevenție: distanțare fizică și purtarea corectă a măștii de protecție.

Pentru prima dată la Constanța, la miezul nopții, noul an va fi întâmpinat cu 7 minute de focuri de artificii lansate din 7 locații diferite:

  1. Parcul Arheologic
  2. Parcul Tăbăcăriei
  3. Parc Poarta 6
  4. Plaja Reyna
  5. Plaja Neversea
  6. Campus Ovidius
  7. Parcare Vivo mall

Efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*