Jumătate dintre piețele agroalimentare din Constanța vor fi închise începând de mâine

De luni, se închid piețele agroalimentare din oraș!

Având în vedere numărul mare de îmbolnăviri cu COVID-19 la nivel național din ultima perioadă, care impune luarea unor măsuri pentru diminuarea răspândirii acestuia, au fost instituite mai multe restricții, printre care și cele referitoare la funcționarea piețelor agroalimentare acoperite.

Astfel, începând de luni, 9 noiembrie, activitatea următoarelor piețe din municipiul Constanța va fi suspendată:

  • Tomis III;
  • Tic Tac;
  • Cireșica.

Pe de altă parte, se va permite activitatea următoarelor piețe:

  • Brotăcei;
  • Filipescu;
  • L. Caragiale;
  • Piața agroalimentară de pe varianta Constanța – Ovidiu.

Totodată, Piața Griviței se va redeschide după ce vor fi executate mai multe lucrări de reamenajare a spațiului, respectiv înlăturarea sticlei din tâmplăria de aluminiu, pentru a se asigura condițiile de funcționare cu respectarea normelor sanitare. Aceste decizii au fost luate pentru combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Poliția locală va informa producătorii care își desfășoară activitatea în piețele menționate și va asigura respectarea legii pe perioada stării de alertă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*