Județul Constanța se află sub Cod Galben de ceață

Autoritățile au emis Cod Galben de ceață. FOTO Adrian BOIOGLU

Administrația Națională de Meteorologie a emis un Cod Galben de ceață pentru mai multe județe și regiuni din țară. Printre acestea se numără și județul Constanța.

Codul Galben a intrat în vigoare pentru județul Constanța începând cu ora 7.00 și va înceta la ora 9.00. Potrivit meteorologilor, se semnalează local în judeţul Constanţa, ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să nu efectueze depăşiri riscante, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte o conduită preventivă la volan“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*