Prăpăd la Avicola din Corbu. Mii de pui au murit în urma unui incendiu

Un focar de gripă aviară dintr-o exploatare mureșeană duce la suspendarea comerțului ambulant cu păsări în toată țara

Un incendiu izbucnit la o hală a fermei de pui de la Corbu a făcut un dezastru economic. Aproape toți puii din clădirea respectivă au fost găsiți decedați.

Alarma s-a dat în jurul orei 3 dimineața, la locul intervenției fiind trimise două echipaje de la Stația Midia a ISU Delta Tulcea. La ajungerea pompierilor la locul solicitării, incendiul era deja stins și nu a mai fost nevoie de intervenția lor. Aceștia au constatat că dintr-o hală de 750 mp au fost afectat așternutul de paie de pe o suprafață de aproximativ 250 mp

Focul a degajat mult fum, iar aproximativ 90% din puii care erau în hală – peste 9000 de capete, au decedat prin asfixiere.

Pompierii au stabilit că sursa producerii incendiului a fost lămpile de iluminat/încălzit din hală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*