Județul Constanța se află în top trei în ceea ce privește numărul de doze de vaccin administrate

Județul Constanța se află în top trei în ceea ce privește numărul de doze administrate.

La aproape 90 de zile de la startul campaniei de vaccinare, județul Constanța se află în top trei în ceea ce privește numărul de doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2 administrate.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Constanța, județul nostru ocupă locul trei, cu 422 de vaccinuri/ zi/ 100.000 de locuitori – aproximativ 2.500 de doze utilizate pe zi, după Timișoara și București.

„Mersul bun al campaniei de vaccinare în județul nostru este datorat eforturilor tuturor instituțiilor implicate în procesul de imunizare. UAT-urile – primarii, Consiliile Locale, Prefectura Constanța, Consiliul Județean, ISU, ISJ, IJJ și nu în ultimul rând DSP, toate au avut și au rolul lor, important, în această luptă împotriva COVID-19. Dar cel mai mult țin să le mulțumesc cetățenilor care au înțeles că prin vaccinare ne putem recupera viața de dinainte de pandemie”, a declarat directorul DSP Constanța, Cristina Schipor.

Statisticile iau în calcul numărul de doze administrate, indiferent dacă este vorba despre prima doză sau de rapel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*