Din cauza unei avarii a RAJA, traficul rutier se va desfășura, până vineri, cu noi restricții în zona Casei de Cultură din Constanța

Trafic îngreunat, până vineri, în zona Casei de Cultură din Constanța. FOTO: RAJA SA

Traficul rutier se desfășoară marți, 13 iunie, cu restricții în zona Casei de Cultură din Constanța, după ce o avarie a survenit pe conducta magistrală a RAJA.

Astfel, potrivit reprezentanților societății, o avarie majoră a survenit pe conducta magistrală din intersecția străzii I.L. Caragiale cu bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Constanța. Această conductă era deja în plin proces de înlocuire prin intermediul Programului Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Pentru a remedia situația, echipele de intervenție ale RAJA sunt nevoite să blocheze două benzi de circulație pe strada I.L. Caragiale, pe sensul de mers dinspre strada Baba Novac spre bulevardul 1 Decembrie 1918. Această restricție va fi în vigoare începând de astăzi, 13 iunie, de la ora 20.00, și va continua până vineri, 16 iunie, ora 20.00.

Echipamentele necesare pentru reparații au fost aduse, iar zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător. În plus, Poliția Locală a fost alertată și va fi prezentă pentru a coordona traficul și a asigura fluidizarea acestuia în măsura posibilităților.

Reprezentanții RAJA își cer scuze față de utilizatorii afectați și participanții la trafic pentru disconfortul creat și dau asigurări că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor de reparații în timpul preconizat, astfel încât situația să revină la normal cât mai curând posibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*