Joia avanpremierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” a pregătit nu unul, ci două filme în avanpremieră, joi, 03 februarie.

De la 18.20, Cea mai rea fată din lume/ The Worst Person in the World (2D), filmul regizorului norvegian Joachim Trier îți prezintă o poveste despre maturizare, o comedie romantică despre dragoste și relații, despre oportunități și temeri. Este cel de-al treilea film din trilogia lui Joachim Trier, în care se regăsesc Reprise (2006) și Oslo (2011), filmul care a câștigat marele premiu la Festivalul Internațional de Film Transilvania 2012. Cea mai rea fată din lume spune povestea unei tinere de 30 de ani, aflată în căutarea fericirii și a partenerului ideal. Rolul din acest film i-a adus actriței Renate Reinsve premiul pentru interpretare feminină la Cannes 2021. Dacă nu ajungi joi, filmul rulează și vineri, 04 februarie de la 18:00, sâmbătă, 05 februarie de la ora 17:30 și duminică, 06 februarie de la 12:50.

Tot joi, la ora 20.30, Moonfall (2D), noua dramă SF a lui Roland Emmerich îi are în prim plan pe Halle Berry, Patrick Wilson și John Bradley. Un director din cadrul NASA, un astronaut și un adept al teoriilor conspirației fac echipă într-o misiune imposibilă în spațiu. În încercarea de a salva Pământul aceștia descoperă un secret incredibil despre singurul satelit „natural” al Pământului. Vor reuși cei trei să își ducă la bun sfârșit misiunea? Filmul rulează și vineri, 04 februarie de la ora 20.20, sâmbătă, 05 februarie, de la 20.00, și duminică, 06 februarie, de la 15.00.

Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea, o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2) sau testarea (persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*