Echipele Polaris și ale Primăriei Constanța continuă lucrările de întreținere a spațiilor verzi

Continuă lucrările de întreținere a spațiilor verzi. FOTO Primăria Constanța

Echipele municipalității, ale prestatorului de servicii, Polaris M Holding, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat sunt prezente zilnic în parcuri, zone cu trafic intens, alei de promenadă, faleza Cazinoului și în stațiunea Mamaia pentru a efectua operațiuni de întreținere și amenajare peisagistică.

Se mobilizează solul pentru plantarea materialului dendrologic și a gazonului, iar în fâșiile stradale se plantează arbuști ornamentali. Pregătirea terenului se realizează prin operațiuni de săpare, mărunțire, greblare, cosire și tundere vegetație erbacee.

Totodată, se colectează resturile vegetale, sunt măturate aleile și se îngrijesc spațiile verzi din toate cartierele orașului.

Reducerea poluării și protejarea mediului înconjurător reprezintă o prioritate a municipalității, fapt pentru care se vor întreprinde toate măsurile necesare pentru a beneficia de un oraș curat, verde și îngrijit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*