Cod galben de vânt puternic la Constanța, joi, până la ora 15.00

Cod galben de vânt la Constanța. FOTO Primăria Constanța

Meteorologii au emis joi, 27 aprilie, o atenționarea Cod galben de vânt puternic la Constanța, valabilă până  la ora 15.00.

Astfel, Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în Dobrogea, vântul va avea intensificări cu viteze de 55 – 65 km/h. Gradul de agitație al mării va fi de trei, patru la coastă și predominant cinci în larg.

Joi, 27 aprilie, vremea va fi relativ normală termic. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții de ploaie slabă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă în jurul a șapte grade.

Vineri, 28 aprilie, vremea se va menține relativ normală termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua, cu rafale, în general, de 40 – 50 km/h, apoi se va diminua treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 15 – 16 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de șapte grade.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*