Joi, 16 septembrie, debutează pe lacul Siutghiol a VI-a ediție a „Memorialului Ștefan Aftenie” – Cupa Farul la Caiac-Canoe

Joi, 16 septembrie, debutează pe lacul Siutghiol a VI-a ediție a „Memorialului Ștefan Aftenie” - Cupa Farul la Caiac-Canoe

Cea de-a VI-a ediție a “Memorialului Ștefan Aftenie” – Cupa Farul la Caiac-Canoe – va avea loc, în acest an, în perioada 16-19 septembrie, pe Lacul Siutghiol.

Competiția este organizată în memoria antrenorului emerit Ștefan Aftenie, cel care a îndrumat o mulțime de mari sportivi medaliați la Campionatele Naționale, Europene și Mondiale, dar și la Jocurile Olimpice, de-a lungul unei cariere prodigioase, de peste trei decenii, la Clubul Sportiv Farul.

După opt ani de la dispariția sa, școala de caiac-canoe constănțeană duce mai departe tradiția performanței. Asociația Nautic Club Farul Constanța organizează “Memorialul Ștefan Aftenie”, în colaborare cu CS Farul Constanța. Evenimentul va reuni mai multe cluburi din țară, ale căror echipaje vor lupta pentru Cupa Farul, în cele trei zile de concurs de pe Lacul Siutghiol.

Competiția este finanțată de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului se ridică la 158.378 lei. Sportul cu pagaie și padele se pregătește de un regal la jumătatea lunii septembrie, la Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*