JCI Constanța organizează evenimentul „Meet JCI”

Evenimentul „Meet JCI“

Un nou eveniment MEET JCI are loc joi, 26 septembrie, în clubul Doors, Constanța, începând cu ora 18.00. JCI Constanţa caută viitori noi membri dornici să se implice în activități de voluntariat. Membrii JCI Constanţa îşi folosesc cunoştințele şi abilitățile, şi reușesc, an de an, să realizeze proiecte de impact în societate, pe diferite arii cum ar fi : Antreprenoriat, Comunitate, Dezvoltare Personală şi Internaţionalism.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu membrii JCI Constanța, vor afla ce îi motivează pe aceștia și cum i-a ajutat voluntariatul în cariera profesională.

La „MEET JCI“, participanții:

  • vor afla mai multe despre misiunea, viziunea şi obiectivele JCI Constanța și vor face cunoștință cu echipa locală;
  • vor primi informații despre proiectele realizate precum și despre cele care sunt în curs de implementare în acest an şi vor afla cum se poate implica un membru în proiectele JCI Constanţa;
  • vor vedea ce înseamnă să fii membru JCI, care sunt beneficiile și de ce JCI reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională.

Membrii JCI :

  • sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani, dornici să se implice în realizarea de schimbări pozitive în comunitatea din care fac parte;
  • caută în permanenţă noi experiențe de dezvoltare, comunicare și colaborare prin networking;
  • sunt persoane active și cu inițiativă, care se implică voluntar în activităţi menite să dezvolte comunitatea din care fac parte;
  • investesc timpul lor liber pentru a putea fi activi și a participa la proiectele organizaţiei.
  • conştientizează importanţa implicării în activităţi de voluntariat menite să dezvolte mediul local, cu impact asupra comunităţii şi implicit asupra propriei persoane pentru o viaţă mai bună.
  • sunt lideri în permanentă dezvoltare

Cei interesați să participe la eveniment sunt rugați să confirme prezența la numărul de telefon: 0753301389. Aceștia pot trimite CV-ul pe adresa de email: hr@jciconstanta.ro până pe 3 octombrie* şi vor fi contactaţi de departamentul Resurse Umane. Participarea la eveniment este gratuită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*