Petrecere de adolescenți, stricată de polițiști în Mamaia. Petrecăreții s-au ales cu amenzi de 2.750 de lei

A fost propusă prelungirea carantinei impuse în comuna Agigea pentru alte 14 zile.

O petrecere de adolescenți, organizată la un hotel din stațiunea Mamaia, a fot stricată noaptea trecută de polițiștii constănțeni, care au împărțit petrecăreților amenzi în sumă totală de 2.750 de lei.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, agenți din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că într-un hotel din centrul stațiunii se desfășoară un eveniment privat, fiind tulburată ordinea și liniștea publică. Apelul a fost făcut dintr-unul din blocurile învecinate hotelului.

„Deplasați la fața locului, patrula mixtă, formată din polițist din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis, a identificat 12 persoane, majoritatea minore”, au precizat sursele citate.

Petrecăreții au fost sancționați contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar gazda pentru organizarea petrecerii, cu amenzi în valoare totală de 2.750 de lei. Sancțiunile au fost acordate deoarece, în conformitate cu legislația în vigoare, în această perioadă nu este permisă organizarea de evenimente private.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*