FOTO Accidente rutiere grave, printre care și unul mortal, înregistrate în județul Constanța

În urma accidentului, șoferul a fost găsit decedat. FOTO ISU Dobrogea

În ziua de 9 iunie, pe raza județului Constanța s-au înregistrat mai multe accidente rutiere cu victime, în general acestea fiind rănite ușor. Ultimul însă, produs aproape de miezul nopții, a fost mortal, o persoană pierzându-și viața.

Accidentul mortal a fost anunțat în jurul orei 22.15, la ieșire din localitatea Peștera spre Pietreni. Aici, un conducător auto, în vârstă de 31 de ani, din Peștera, a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă, ieșind în afara carosabilul, ulterior răsturnându-se într-un canal de irigații dezafectat, adânc de aproximativ 4 metri.

La accident au intervenit un echipaj SMURD B si o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului Medgidia a ISU Dobrogea, dar și un echipaj SMURD C din cadrul Detașamentului Palas.

Conducătorul auto a fost găsit decedat în autoturism, salvatorii nemaiputând face nimic pentru el.

În jurul orei 18:00, un tânăr, de 20 ani, a condus un autoturism în afara localității Venus, pe DN 39D, dinspre Venus către DN 39. Când a intrat în intersecţie cu intenţia de a efectua viraj la stânga, peste marcajul longitudinal dublu continuu,a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 46 de ani, pe DN 39, banda nr. 1, dinspre Constanţa catre Mangalia. A rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto, precum şi a pasagerei dreapta faţă din al doilea auto, o femeie de 73 de ani.

Cu doar câteva minute înainte, la ora 17:55, o femeie, în vârstă de 28 de ani, a condus un autoturism pe DN 22C, în localitatea Faclia, dinspre Cernavodă către Medgidia. În zona km 10+100m, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe o străduţă lăturalnică drumului național și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 65 de ani, în aceeaşi direcţie de mers și care se angajase în depășirea primului autoturism. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei minore, de 11 ani, pasageră pe bancheta din spate din primul auto.

Tot o conducătoare auto a provocat un alt accident în jurul orei 16:35, în municipiul Constanța. Șoferița în vârstă de 29 de ani  a condus un autoturism pe strada Caraiman din Constanţa, dinspre bulevardul 1 Mai către Aurel Vlaicu. La intersecţia cu Șoseaua Mangaliei, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu o motocicletă, ce se deplasa dinspre gară către Doraly.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului, un bărbat, de 35 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*