Jandarmii de la antitero vor fi ajutati la Neversea de un coleg antrenat in SUA, care va rascoli prin bagaje

Cățelul anti-explozibil de la Jandarmerie vine la Neversea. FOTO Facebook
Cățelul anti-explozibil de la Jandarmerie vine la Neversea. FOTO Facebook

La Neversea, în ajutorul luptatorilor antitero  din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi „Tomis“ Constanta și a Brigăzii Speciale de Intervenţie ai Jandarmeriei Române, vine si Higgins. Acesta este un labrador adorabil antrenat în Statele Unite ale Americii pentru detectare de materiale explozive, iar weekend-ul acesta va muncii pe Plaja Modern din Constanţa.
Jandarmii ii roaga pe toti cei care vor participa la festival, in numele lui Higgins sa nu se supere daca acesta isi va baga nasul în toate genţile şi bagajele de pe plajă, dar va fi pentru siguranta tuturor. In schimb, Higgins, dar si cei 200 de luptatori din cadrul Jandarmeriei sunt dispusi sa faca fotgrafii cu toti cei care vor dori acest lucru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*