Jandarmii constănţeni la datorie în week-end

Jandarmii IJJ asigură siguranța și ordinea publică. FOTO Cătălin Schipor

În acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Sâmbătă, 24 martie a.c., jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanţa şi C.S.M. Sighetul Marmaţiei, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 12.00.

În aceeaşi zi va fi asigurată ordinea publică şi protecţia participanţilor la marşul organizat în scopul promovării dreptului la viaţă pentru copii nenăscuţi şi afirmarea valorilor umane, în contextul sărbătorii creştine “Buna Vestire”, ce se va desfăşura pe traseul: Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Ap. Petru şi Pavel”–str. Revoluţiei din 22 Decembrie 1989 – Piaţa Ovidiu – str. Mircea cel Bătrân – str. Nicolae Iorga–Biserica Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril (Capela Militară)–Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa „Sf. Andrei”– bd. Tomis – Piaţa Ovidiu – Arhiepiscopia Tomisului, începând cu ora 12.30.

Tot sâmbătă, începând cu ora 15.00, oamenii legii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele A.S.S.C.S.Farul Constanţa şi A.C.S. Victoria Traian, ce va avea loc pe stadionul „Central” din Techirghiol.

Deasemenea, în seara de sâmbătă, jandarmii vor avea în atenţie asigurarea climatului de normalitate civică la manifestările organizate pentru marcarea „Orei Pământului”:

– recitalul susţinut de copiii din corul Cantus Mundi şi corurile unităţilor educaţionale din judeţul Constanţa, pe platoul din faţa Cazinoului Constanţa, începând cu ora 20.30 .
– activităţile organizate de către O.N.G.-urile constănţene în Parcul Tăbăcăriei, începând cu ora 18.30

Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*