“Cupa Prieteniei” la Medgidia. Fondurile donate ajung la copiii abandonați în secțiile de pediatrie ale spitalelor

Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Uniunea Democrată Tătară organizează, în colaborare cu 10 echipe, o competiţie caritabilă de fotbal la Medgidia, intitulată “CUPA PRIETENIEI” ediţia a II-a ianuarie-februarie 2017, care are ca scop ajutorarea copiilor abandonaţi în centrele de plasament sau în secţiile de pediatrie ale spitalelor.

“Evenimentul s-a deschis sâmbătă, 21 ianuarie şi se va încheia pe 11 februarie orele 16.00-17.00, odată cu premierea câştigătorilor. Sperăm ca interesul să fie cât mai ridicat, mai ales că taxa de participare se va folosi, integral, pentru scopuri caritabile”, au anunțat organizatorii.

Pentru sponsorizari puteți să vă adresați Asociatiei Uniunea Democrata Tatara, cont: RO20 RZBR 0000 0600 1915 2683, Raiffeisen Bank, CUI 24419791.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 11 februarie, la ora 16.00 în Sala Sporturilor din Medgidia. Evenimentul este găzduit de Primăria Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*