Probleme cu apa în mai multe cartiere din Constanța

Se oprește apa!Apa a fost oprită în urma unei avarii

Astazi, 8 februarie 2017, din cauza unor variatii de tensiune in alimentarea cu energie de la Statia de pompare si tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu, o parte din pompele de la nivelul statiei au ramas fara curent. In aceste conditii, in intervalul orar 16,20-16,45, abonatii din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Bratianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I s i Inel II, au avut apa potabila la robinete cu presiuni scazute.

Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanenta din cadrul statiei fac toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor in conditii de siguranta.

“Asiguram toti abonatii afectati ca lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuitatii serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, imediat ce vor fi repornite toate pompele de la nivelul statiei. Din cauza lungimii mari a retelei si a debitului mare necesar, se estimeaza ca se va ajunge la presiuni optime in jurul orei 18,00, in situatia in care nu apar alte variatii de tensiune”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Adauga valoare acestui articol "Probleme cu apa în mai multe cartiere din Constanța"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*