Jandarmii constănţeni îi omagiază pe eroii căzuţi pe câmpurile de luptă

Jandarmii la un eveniment festiv. FOTO GJM Tomis

Pe 17 mai, cu ocazia prăznuirii Înălţării Domnului şi zilei de pomenire a Eroilor Neamului, Jandarmeria Constanţa va desfăşura o serie de activităţi prilejuite de această dublă sărbătoare.

Începând cu ora 8.30, la Capela Jandarmeriei de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa,  preotul militar Laurenţiu Cristinel Oprea va oficia Sfânta Liturghie la care vor participa cadrele militare şi personalul civil din cele două unităţi.

De la ora 11.30, conducerea Jandarmeriei Constanţa va participa la ceremonialul militar şi religios, organizat de către autorităţi la Grupul Funerar al Eroilor Revoluţiei Române din Decembrie 1989, din Cimitirul Central al municipiului Constanţa.

De asemenea, comandanţii detaşamentelor din Medgidia şi Cernavodă vor fi prezenţi la manifestările organizate de către autorităţile locale.

Totodată, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică pentru  desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor organizate cu acest prilej la Constanţa, Medgidia şi Cernavodă.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*