Ziua Eroilor – Sǎrbǎtoarea Înǎlțǎrii Domnului sărbătorite la Cumpăna

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, legal reprezentate de doamna primar, ec. Mariana Gâju, vǎ invitǎ sǎ luați parte la manifestǎrile prilejuite de „Ziua Eroilor – Sǎrbǎtoarea Înǎlțǎrii Domnului”.

Evenimentul va avea loc joi, 17 mai începând cu ora 11.00, la monumentul eroilor din Cel de-al Doilea Rǎzboi Mondial situat ȋn fața Casei de Culturǎ din localitate.

Programul evenimentelor din Cumpăna este următorul:

  • Ora 11.00 – Intonarea Imnului de Stat;
  • Ora 11.05 – Slujba religioasǎ oficiatǎ de preoții parohi din localitate;
  • Ora 11.15 – Alocuțiune – Primarul comunei Cumpǎna;
  • Ora 11.25 – Depuneri de coroane flori;
  • Ora 11.30 – Premiere veterani de razboi.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*