O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs în localitatea Ștefan cel Mare

O persoană a fost rănită, iar două autoturisme au fost avariate. FOTO IPJ Constanța

O persoană a fost rănită, iar două autoturisme grav avariate în urma unui accident rutier produs pe raza localității Ștefan cel Mare.

Accidentul a fost înregistrat în jurul orei 9.20, când un bărbat în vârstă de 48 de ani a condus un autoturism pe raza localității Ștefan cel Mare. În momentul în care s-a pus în mișcare către direcția Cernavodă, pe fondul neacordării de prioritate în intersecție, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de către un bărbat în vârstă de 36 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerului dreapta față, din al doilea auto, un bărbat de 33 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*