VIDEO Jandarmii constănțeni au susprins două persoane în timp ce sustrăgeau motorină din rezervorul unui microbuz

Fierăstrăul electric folosit de suspecți. FOTO GJM Tomis

În seara de 25 februarie, în jurul orei 23.30 un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Constanţa, a observat în parcarea situată pe Aleea Topolog, între Cimitirul Turcesc și Grădinița 10, o persoană care era întinsă pe spate, pe asfalt, sub un microbuz.

Când s-au apropiat, jandarmii au observat că respectivul tăia cu un aparat electric (fierăstrău electric), conducta de combustibil a autovehiculului. La aproximativ doi metri de mijlocul de transport se afla o altă persoană care era desemnată cu „alertarea” și supravravegherea zonei. La vederea echipajului, a doua persoană a dat alarma și au fugit. Au fost somate și prinse de jandarmi după aproximativ 50 de metri. Mai mult, la aproximativ zece metri de mijlocul de transport, era staționat un autoturism. Șoferul acestuia a demarat în viteză în momentul când jandarmii au fost văzuți.

Din declarația celor două persoane a rezultat că în mașină se aflau mai multe recipiente de plastic care urmau să fie umplute cu combustibilul sustras.

Cele două persoane de 39 respectiv 32 de ani și actele de sesizare pentru fapta de furt calificat au fost predate cu celelelate bunuri, la Secţia 4 Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*