UPDATE FOTO Accident grav pe DN 2A, la Hanul Morilor

O tânără a murit într-un accident rutier petrecut la ieșire din Chirnogeni. FOTO Arhiva ctnews.ro

Un grav accident rutier s-a înregistrat miercuri dimineață pe DN 2A, în zona Hanul Morilor. Din primele informații se pare că a avut loc un impact frontal între două autoturisme.

În urma accidentului au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată. La fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță, Poliție și ISU Dobrogea.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE: La fața locului au intervenit: o autospeciala cu modul de descarcerare si un smurd de la Stația Harsova, elicopterul SMURD și 2 SAJ.

Au fost preluate de la fața locului patru victime care au fost transportate la spital: 2 femei și 2 bărbați cu vârste cuprinse între 45 și 62 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*