Circulația rutieră a fost reorganizată la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii

Circulația rutieră a fost reorganizată la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii. FOTO Primăria Constanța

Bulevardul Mamaia are de vineri, 29 octombrie, o nouă configurație pe sectorul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei.

Potrivit Primăriei Constanța, breșa situată la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii a fost desființată, după ce au fost create noi bretele de întoarcere în dreptul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța și în zona sediului IPJ Constanța pentru eliminarea punctelor de trafic și fluidizarea traficului rutier. Scuarul median a fost prelungit, fiind anulată posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Mamaia.

Suprafața carosabilă din zona scuarului median a fost decopertată și au fost amplasate bordurile care delimitează spațiul nou-creat.

Lucrările de frezare a carosabilului continuă în această noapte pe tronsonul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Se intervine pe sensul de mers către strada Patriei, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19.00 – 05.00.

Participanţilor la trafic li se recomandă să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*