VIDEO Primarul indepenent Valentin Vrabie, atac direct la politicieni: “Pentru a ajunge într-un partid politic trebuie să fii hoț, să fii pervers, să minți, să nu ai suflet”

Valentin Vrabie, primarul comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Valentin Vrabie, primarul comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Edilul comunei Peștera este cunoscut pentru felul în care a reușit să conducă o localitate care nu primea bani de la Guvern și Consiliul Județean și să o transforme într-una care “se învârte după soare”. Parcul localității are fântâni arteziene, palmieri și gazon, pe străzi există Internet wireless gratuit, iar școala are grad de abandon zero după investițiile făcute.

După șapte ani de mandat, primarul demonstrează că neapartenența la un partid politic poate să ajute localitatea. Atât Valentin Vrabie cât și consilierii locali sunt independenți. Curtat de politicieni și partide, Vrabie a reușit să-și mențină verticalitatea și i-a refuzat pe toți până acum.

Cu mai puțin de un an înaintea unui nou tur de scrutin, primarul de la Peștera a fost invitat într-o emisiune TV de jurnalistul Cristian Hagi. Declarațiile lui despre felul în care lucrează politicienii sunt tăioase și fără drept de apel.

“60% din cetățenii acestui județ sunt oameni normali, simpli, curați sufletește. Aceștia oricând pot fi consilieri. Acești oameni simpli nu sunt capabili să mintă așa cum au făcut-o politicienii până acum și au câștigat votul. Iar 25 ani am dovedit că ne-au mințit.

Acești oameni nu pot manipula, nu pot cumpăra votul pentru că nu-și permit financiar și de aceea nu au ajuns în funcții, iar partidele nu au avut nevoie de ei. Ca să ajungi într-un partid politic trebuie să îndeplinești niște condiții: să fii pervers, să fii hoț, să minți, să nu ai suflet, să nu ai mamă, să nu ai tată”, a spus Valentin Vrabie în emisiunea News Desk de la Dobrogea TV.

Primarul de la Peștera a criticat și modul în care partidele politice controlează primăriile.

“Primăriile nu mai înseamnă nimic. Sunt o instituție a partidelor politice în care își instalează niște executanți, în general niște slugarnici. Primarii, odată intrați într-un partid politic, nu mai pot face o mișcare în stânga sau în dreapta. E un hol foarte strimt cu sens unic”, explică Vrabie.

Mai-marele urbei din centrul județului Constanța mărturisește că în 2015 a primit cu 40% mai puțini bani de la Guvern în comparație cu anul trecut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Pai , omul spune adevarul ! De ce dracu va mirati asa ?? Aaaaaa , din ce in ce mai putini au curajul sa o faca ??? Nu fi-ti asa de siguri …. vine si vremea sa ii scoatem la lectie pe politicieni ! Cat de curand vom face noi imprumut la FNI sa mai suplimentam numarul puscariilor !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*