Jandarmii au imobilizat un bărbat înarmat cu un cuțit care făcea scandal în Piața Ovidiu

FOTO IJJ Constanța

Sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, jandarmii constănțeni au intervenit pentru a imobiliza un bărbat înarmat și recalcitrant care atacase cu un cuțit un grup de persoane

În timp ce asigurau măsurile de ordine publică la un concert din Piața Ovidiu, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost informați de către participanții la eveniment că o persoană din public adresează injurii spectatorilor.

Jandarmii l-au identificat pe bărbat și l-au legitimat. Cu ocazia verificărilor, bărbatul, care era sub influența băuturilor alcoolice, a continuat să fie recalcitrant, motiv pentru care acesta a fost sancționat contravențional conform legii 61/1991 şi scos din incinta evenimentului.

După aproximativ 40 de minute, jandarmii l-au reperat din nou pe bărbat, care avea de această dată un cuțit în mână cu care amenința o persoană.

Jandarmii au intervenit imediat, luându-i cuțitul și imobilizându-l.

Cel în cauză a fost condus de jandarmi la Secția 3 Poliției Constanța unde a fost predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*