Jandarmii au deranjat în stațiunea Mamaia doi drogați în timp ce își pregăteau marfa

Jandaramii i-au suprins pe suspecți cu marfa asupra lor. FOTO GJM Tomis Constanța

Jandarmii au surprins în Mamaia, două persoane care aveau asupra lor un plic autosigilant şi o folie din plastic trensparent în care se aflau opt pastile dreptunghiulare, de culoare albastră, având inscripționate litera „R”, o pungulita din plastic transparent, un recipient din plastic de culoare galbenă şi un borcan sub formă hexagonală, inscripționat Polen 110 g, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri.

În dimineața de 28 aprilie, în jurul orei 5.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în nordul staţiunii Mamaia, a observat că cineva se joacă cu o lanternă, într-o maşină parcată într-o zonă neiluminată. Jandarmii s-au apropiat de maşină şi au văzut în interior, două persoane agitate care încearcă să ascundă sub scaunele din faţă, mai multe lucruri. Persoanele au fost somate şi au coborât din autovehicul. În autoturism, sub scaunele din faţă şi în portbagaj, jandarmii au mai găsit, un plic autosigilant şi o folie din plastic trensparent în care se aflau opt pastile dreptunghiulare, de culoare albastră, având înscripţionate litera „R”, o pungulita din plastic transparent, un recipient din plastic de culoare galbenă şi un borcan sub formă hexagonală, inscripţionat Polen 110 g, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde sub forma de muguri, cu miros înţepător.

Cele două persoane, de 28, respectiv 32 de ani, împreună cu folile, pliculeţele autosigilante, pastilele şi borcanul cu fragmentele vegetale au fost predate lucrătorilor IPJ Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*