FOTO Razie a polițiștilor constănțeni la târgul de legume – fructe și pe șoselele din municipiu

Polițiștii constănțeni au ieșit pe străzi, fiind organizate razii. FOTO IPJ Constanța

Weekend-ul a început prost pentru bișnițarii din târgul de legume-fructe de pe varianta din Constanța spre Ovidiu. Cu noaptea în cap, polițiștii de la Serviciul Investigarea Fraudelor a IPJ Constanța au năvălit de dimineață peste ei, iar toată marfa fără acte a fost confiscată.  Surprize au avut și șoferii care s-au întâlnit în trafic cu echipaje de control. 

În data de 26 mai, începând cu ora 3.00, polițiștii municipiului Constanța desfășoară o activitate pe raza întregului municipiu, pentru descurajarea și sancționarea faptelor antisociale și pentru identificarea persoanelor aflate în proximitatea piețelor și sancționarea celor care nu respectă prevederile legale.

Totodată, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța desfășoară activități pe linie rutieră în vederea depistării conducătorilor auto care încalcă normele la regimul rutier.

UPDATE:

În urma raziei desfășurate în cursul zilei de 26 mai,  în intervalul orar 03:00 11:00, de către polițiștii municipiului Constanța în mai multe localuri publice, piețe dar și parcuri, de pe raza municipiului Constanța, au fost constatate 161 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 259.977 de lei, 89 de sancțiuni fiind aplicate la regimul rutier, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Pe perioada desfășurării activității, polițiștii constănțeni au legitimat 973 de persoane, dintre care 11 au fost amprentate și fotografiate, alte 31 de persoane fiind conduse la sediul secției de poliție în vederea luării măsurilor legale.

Totodată, polițiștii au confiscat 1.920 de kilograme de fructe și legume, în valoare de 4.760 de lei.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au constatat 7 infracțiuni la regimul rutier, 8 certificate de înmatriculare fiind retrase și 7 permise de conducere fiind reținute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*