Jandarm găsit cu gâtul tăiat într-un garaj din Lumina. Medicii nu au mai putut să-i salveze viața

Autospecială a Jandarmeriei implicate într-un accident rutier în timpul unei misiuni de intervenție în Ovidiu. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce, un bărbat de 40 de ani, a fost găsit inconștient, cu o tăietură în zona gâtului, într-o anexă a locuinței sale din comuna Lumina.

La fața locului au fost trimise două ambulanțe SMURD, precum și o autospecială din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. La locul solicitării a fost găsit un bărbat, în stop cardiorespirator. Imediat s-a început executarea manevrelor de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat. Medicii au declarat decesul victimei.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din comuna Lumina. Acesta a fost găsit decedat, în garajul locuinței sale, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor. Pentru că bărbatul era angajat jandarm la Gruparea Mobilă „Tomis”, cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Militar Constanța de pe lângă Tribunalul Militar București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*