ISU „Dobrogea” scoate la concurs 53 de posturi de subofițer

ISU „Dobrogea” scoate la concurs 53 de posturi de subofițer

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs 53 de posturi de subofițer (30 x conducători auto și 23 x subofițer operativ principal), în cadrul ISU Constanța.

Cei ce doresc să facă parte din echipa salvatorilor pot transmite cererea de înscriere, copia actului de identitate, CV-ul și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare, în format electronic, la adresa de e-mail resurse_umane@isudobrogea.ro, până în data de 12 noiembrie, ora 15.00.

În cazul în care aceste link-uri nu pot fi accesate pe anumite dispozitive mobile, anunțurile de concurs pot fi consultate pe site-ul IGSU, secțiunea CARIERĂ (https://www.igsu.ro/InformatiiPublice/ResurseUmane). Anunțurile pot fi regăsite în listă sub următoarele denumiri: „ANUNT – concurs ocupare 23 posturi Subofiter operativ principal – ISU CT” și „ANUNT – concurs ocupare 30 posturi Conducator auto (autospeciale) – ISU CT”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*