IPJ Constanța scoate la concurs cinci posturi cu angajare din sursă externă

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia, nr. 106, organizează concurs, cu recrutarea candidaților din sursă externă, pentru încadrarea posturilor vacante de personal contractual – administrator II și magaziner la Compartimentul administrarea patrimoniului imobiliar din cadrul Serviciului Logistic și a trei posturi vacante de execuție, personal contractual, respectiv:

– referent II la Serviciul de Investigaţii Criminale,
– referent II la Poliţia municipiului Constanţa,
– referent II la Secția 4 Poliție Constanța din cadrul Poliției Municipiului Constanța.

Înscrierea candidaților se face personal, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța, situat în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia nr. 106, Serviciul Resurse Umane, până la data de 26 ianuarie (inclusiv).

Până la data de 23 februarie, candidații vor completa dosarul cu următoarele documente:
– copii ale certificatului de naştere pentru candidat, certificatului de căsătorie şi ale hotărârilor judecătoreşti privind starea civilă;
– autobiografie și tabel de rude (conform modelelor anexate la prezentul anunț)
– caracterizare de la ultimul loc de muncă sau instituția de învățământ în cazul absolvenților în primul an de la absolvire;
– declarație de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare;
– trei fotografii color 3×3 cm și două fotografii color 9×12 cm;
– fișa medicală tip de încadrare în M.A.I. care va fi eliberată de către Centrul Medical Județean Constanța situat în Municipiul Constanța bulevardul Mamaia nr. 273 în baza trimiterii de la Serviciul Resurse Umane cu ocazia înscrierii;
– fişa de aptitudine în muncă eliberată de structura competentă de medicină a muncii din cadrul Direcției Medicale a M.A.I.

Documentele de stare civilă, studii, carnetul de muncă și adeverințele de vechime vor fi prezentate şi în original, în vederea verificării conformităţii copiilor cu acestea.

Fiecare candidat îşi exprimă opţiunea neechivocă privind postul pe care candidează, neexistând posibilitatea înscrierii pentru ocuparea mai multor posturi ori redistribuirii pentru ocuparea altor posturi.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Constanţa, la numărul de telefon 0241/611364, interior 20113 sau 20115.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*