Droguri găsite în șervețele și plicuri autosigilante

Droguri vândute la șervețel. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins în Constanţa, patru persoane care aveau asupra lor 16 bucăţi de şerveţel, şi 12 pliculeţe autosigilante transparente, pline cu fragmente vegetale de culoare verde şi mai multe joint-uri.

Luni, 23 aprilie, în jurul orei 20.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Tomis III, au observat o persoană care a început să se agite la vederea echipajului. A fost somată, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar. În geacă, jandarmii au găsit o pungă cu șaisprezece serveţele împăturite, în interiorul acestora fiind fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător. A declarat că este consumator şi că a cumpărat marfa de la o persoană pe care nu o cunoaşte.

O oră mai târziu, în aceeaşi zonă, jandarmii au mai surprins trei tineri care-şi confecţionau joint-uri. Asupra acestora au mai găsit doisprezece pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător.

Pliculeţele autosigilante, şerveţelele cu fragmente vegetale, aparatul de mărunţit şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*