Încă o autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni după ce șoferul acesteia a fost prins aruncând ilegal deșeuri

Autoutilitara confiscată de polițiștii locali constănțeni. FOTO: DGPL Constanța

Polițiștii locali din cadrul DGPL Constanța au confiscat în seara zilei de vineri, 03 februarie, o autoutilitară care aparține unei societăți comerciale, după ce șoferul acesteia a fost surprins abandonând deșeuri inerte.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală, conducătorul auto a fost surprins pe un teren viran din zona DC 89 – DN 3C (varianta spre Ovidiu).

„Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 30.000 de lei, în conformitate cu prevederile art. 20, alin.3 din OG 92/2021, modificată prin Legea nr.17/2023. Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârșirea contravenției și care a fost predată de contravenient la locul de plasare în custodie al autorității publice locale”, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

Aceștia anunță că monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă actele normative în vigoare privind protecția mediului.

„Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*