Ioan Becali a fost eliberat condiționat din secția Valu lui Traian a penitenciarului Poarta Albă

Ioan "Giovanni" Becali. FOTO reteauadestiri.ro
Ioan "Giovanni" Becali. FOTO reteauadestiri.ro

Afaceristul Giovanni (Ioan) Becali este liber să plece acasă. Decizia a fost luată miercuri, 14 septembrie, de magistrații de la Tribunalul Ilfov.

Inițial, Judecătoria Sectorului 4 București a respins cererea de eliberare condiționată, dar ea a fost contestată de Becali.

Omul de afaceri a fost condamnat în anul 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare. El se afla în prezent în Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța, mai exact în secția exterioară de la Valu lui Traian.

Ioan Becali a motivat cererea cu acte medicale care dovedeau problemele sale de sănătate. Afaceristul avea de ispășit o pedeapsă în dosarul Transferurilor, dosar în care prejudiciul era de 1,5 milioane de dolari în dauna statului și 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal, conform mediafax.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*