Intervenție în forță a polițiștilor locali în cartierul Henry Coandă

Cartierul social Henri Coandă din Constanța
Cartierul social Henri Coandă din Constanța

În seara de 15 martie, în jurul orei22.50, un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală a intervenit pentru verificarea unei sesizări privind o persoană care tulbură liniștea locatarilor blocului HC 11 din cartierul de locuințe sociale Henry Coandă.

Persoana în cauză nu s-a conformat măsurilor dispuse de către lucrătorii instituției, continuând să fie agresiv, fapt pentru care aceștia au recurs la folosirea forței și a mijloacele din dotare conform prevederilor legale.

Pentru faptele sale, bărbatul în vârsta de 35 de ani a fost sancționat contravențional cu suma de 600 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*