FOTO Incendiu puternic în localitatea Bărăganu într-un imobil de pe strada General Candiano Popescu

Pompierii au intervenit pentru a stinge incenfiu. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au fost solicitați în seara de 6 februarie să intervină la un incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Bărăganu pe strada General Candiano Popescu, nr. 101.

la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apa și spuma din cadrul Detașamentului Medgidia a ISU Dobrogea și o ambulanta SAJ.

La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință, pe o suprafață de aprox 60 mp. Din interior a fost salvat un bărbat, fără probleme medicale.

Știre în curs de actualizare

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore. Din păcate, casa a ars în totalitate.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă, coșul de fum necurățat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*