VIDEO Intervenție de urgență a pompierilor constănțeni după ce o barcă s-a răsturnat pe lacul Siutghiol

Intervenție de urgență a salvatorilor după ce o barcă s-a răsturnat pe lacul Siutghiol. FOTO SAJ Constanța

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină duminică, 13 iunie, pe lacul Siutghiol, după ce o ambarcațiune s-a răsturnat, iar toate cele trei persoane de la bordul acesteia au ajuns în apă.

Se pare că ambarcațiunea, un velier de mici dimensiuni, s-a răsturnat în urma unei rafale de vânt. Toate cele trei persoane aflate la bordul vasului, doi bărbați și o femeie, purtau veste de salvare.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, o autospecială de intervenție cu remorcă și barcă, fiind alocat totodată și elicopterul SMURD. În scurt timp cele trei persoane au fost aduse la mal, în siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*