Bărbat de 42 de ani din Mangalia, depistat de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea cu un permis fals

Mașină de poliție. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Mangalia a fost depistat de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturism, având un permis fals.

IPJ Ialomița a anunțat că la data de 4 octombrie,  polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au depistat, în flagrant, un bărbat din municipiul Mangalia, în timp ce conducea un autoturism cu permis susceptibil a fi fals.

“Șoferul, în vârstă de 42 de ani a prezentat pentru control un document similar permiselor de conducere emis de autoritățiile române, în urma verificărilor reieșind că că există diferențe majore față de specimenul de permis de conducere autentic. Totodată, polițiștii l-au averificat în bazele de date auto și au constatat faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a anunțat IPJ Ialomița.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „falsul material în înscrisuri oficiale” și „uzul de fals”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*