FOTO VIDEO Incendiu de vegetație uscată la Vadu

Incendiu de vegetație uscată la Vadu. FOTO ISU Dobrogea

Un puternic incendiu de vegetație uscată s-a produs în zona Vadu, iar pompierii acționează pentru stingerea flăcărilor.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța a anunțat că la incendiul de la Vadu acționează o autospecială de stingere și trei tractoare. Incendiul nu pune nimic în pericol, din primele informații, a afirmat ISU Dobrogea. Suprafața afectată este de aproximativ 6.000 de metri pătrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*