Intervenție a pompierilor constănțeni după ce un copil a căzut într-o groapă, în apropiere de Corbu

Copil căzut în groapă, în apropiere de Corbu. FOTO ISU Dobrogea
Copil căzut în groapă, în apropiere de Corbu. FOTO ISU Dobrogea

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, miercuri după-amiază, în ajutorul unui copil de nouă ani, care căzuse într-o groapă de aproximativ 2,5 metri, în apropierea comunei Corbu.

„Am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unui copil în vârstă de nouă ani, căzut într-o groapă în zona Corbu. Acolo s-au deplasat o autospecială din cadrul Stației Midia, împreună cu un echipaj medical SMURD de prim ajutor”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea” a județului Constanța, Anamaria Stoica.

La fața locului se afla și tatăl băiatului, care a stat tot timpul lângă el. Copilul a fost scos imediat de către pompieri, conștient, fără probleme deosebite, și a fost asistat medical la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*