Intervenție a pompierilor constănțeni după ce o barcă pescărească a fost observată, parțial scufundată, în Lacul Siutghiol din Mamaia

Intervenție a pompierilor constănțeni după ce o barcă pescărească a fost observată, parțial scufundată, în Lacul Siutghiol din Mamaia. FOTO: ISU Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină joi, 27 aprilie, după ce o barcă pescărească a fost observată, parțial scufundată în Lacul Siutghiol din Mamaia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii militari au intervenit joi dimineață, în urma unui apel la 112, pe lacul Siutghiol din stațiunea Mamaia, după ce o barcă pescărească era scufundată la aproximativ 200 de metri de mal. La fața locului s-a deplasează o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare cu o ambarcațiune şi şapte scafandri.

Barca a fost adusă la țărm de către scafandrii ISU, fără să fie găsite victime. Ambarcațiunea are o vechime considerabilă și care cel mai probabil s-a desprins de la mal.

Intervenție a pompierilor constănțeni după ce o barcă pescărească a fost observată, parțial scufundată, în Lacul Siutghiol din Mamaia. FOTO: ISU Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*