Intervenție a ISU Dobrogea pentru a duce o gravidă cu contracții la spital

Salvare cu șenilata prin zăpadă
Salvare cu șenilata prin zăpadă

Pe o gravidă din localitatea constănțeană Călugăreni au apucat-o contracțiile în plin Cod Portocaliu de viscol și ger. După ea a fost trimisă o șenilată, drumul fiind închis circulației.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, apelul la 112 a fost făcut la ora 16.30, gravida aflându-se în săptămâna 35-36 de sarcină. Pentru că accesul în zonă se face cu greutate, pentru preluarea gravidei a fost trimisă o șenilată primită în sprijin de la ISU Galați care a ajuns la solicitare la 17.20. Femeia, aflată la a doua sarcină a fost preluată de la domiciliu și a fost dusă până în localitatea Gălbiori unde o așteapta o ambulanță a SAJ Constanța, care a preluat-o la ora 18.12 și a plecat cu ea spre Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*