Doi răniți grav după ce un autoturism a fost lovit de un tren, la un pasaj de cale ferată din 23 August

Bărbat lovit de tren între Schitu și Neptun. Imagine cu rol ilustrativ

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină duminică, 29 august, la un accident feroviar petrecut în localitatea 23 August.

Potrivit polițiștilor, un tren care circulă pe relația Constanța – Mangalia a acroșat, la o trecere la nivel cu calea ferată din 23 August, un autoturism, iar traficul feroviar a fost oprit pentru intervenția echipajelor specializate.

„Polițiștii de la transporturi au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată, situată în localitatea 23 August, un tren a acroșat un autoturism. Conform primelor cercetări, trenul, care se deplasa pe ruta Constanța – Mangalia, a acroșat un autoturism, iar în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două persoane”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanţa.

În urma impactului, Un bărbat de 41 de ani a rămas încarcerat în autoturism, iar o tânără de 24 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită, fiind găsită în stare de inconștiență, lângă autoturism.

Cadrele medicale de la Ambulanță au precizat că bărbatul este conștient, dar a suferit un traumatism cranian grav și nu își mai amintește ce s-a întâmplat. Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Se estimează reluarea normală a traficul feroviar în jurul orei 21.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*