Intervenția pirotehniștilor solicitată din nou după ce un alt bagaj suspect a fost găsit pe un bulevard al Constanței

Bagaj suspect, găsit pe bulevardul 1 Mai din Constanța

Pirotehniștii constănțeni au fost solicitați să intervină în seara zilei de sâmbătă, 22 ianuarie, după ce un bagaj suspect a fost găsit pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța. Intervenția acestora vine la numai o zi distanță după ce o altă geantă „suspectă” fusese găsită pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Potrivit IPJ Constanța, în această seară, în jurul orei 19.40, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre faptul că pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, s-ar afla un bagaj suspect.

La fața locului au intervenit de urgență polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța pentru asigurarea perimetrului, dar și pirotehniști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale în vederea verificării conținutului bagajului în cauză.

Ulterior s-a stabilită că bagajul nu avea un conținut periculos, în interior fiind găsite articole vestimentare și ambalaje de hârtie. Incidentul a fost similar cu cel petrecut vineri, 21 ianuarie, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, și atunci fiind găsite numai haine în geanta „suspectă”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*