RAJA oprește joi, 25 noiembrie, furnizarea apei potabile în localitățile constănțene Lumina și Pecineaga

Pentru cuplarea conductelor de alimentare cu apă de pe străzile Câmpului și Ciprian Porumbescu din localitatea Lumina la rețeaua de distribuție nou executată, RAJA SA va sista furnizarea apei potabile joi, 25 noiembrie, în intervalul orar 08.30 – 19.00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe străzile 22 Decembrie 1989, Câmpului, Pelican, Liliacului, Mare, Rogozului, Luceafărului, Viorelelor și cei de pe străzile adiacente. În restul localității se va furniza apă cu presiune scăzută.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL7 – Rețele de apă și canalizare Lumina, Corbu și Mihail Kogălniceanu, în valoare totală de aproximativ 24 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și cuprinde reabilitarea conductelor magistrale și a celor de distribuție apă potabilă pe o lungime de aproximativ 10 km.

De asemenea, tot joi, 25 noiembrie, RAJA va sista furnizarea apei potabile, în intervalul orar 09.00 – 17.00, în localitatea Pecineaga, pentru executarea lucrărilor de cuplare a noii conducte de aducțiune, cu diametrul de 250 mm, la sursa de apă existentă în localitate.

Investiția este realizată cu fonduri europene în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) – Contractul de lucrări 19 – Rețele apă Pecineaga, Amzacea. Aducțiune 23 August – Dulcești – Pecineaga. Rețele de canalizare Pecineaga, 23 August, în valoare totală de aproape 55 milioane lei.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*