Intersecția Alexandru Lăpușneanu – Soveja, închisă și la noapte pentru lucrări de asfaltare

Restricțiile de trafic de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, continuă. FOTO: Primăria Constanța

Intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, în zona City Park Mall, va fi închisă și în cursul nopții de miercuri, 31 mai, spre joi, 01 iunie, pentru lucrări de asfaltare.

Astfel, în intervalul cuprins între orele 22.00 și 05.00, circulația rutieră va fi oprită în zonă, în vederea efectuării lucrărilor necesare asfaltării. Autoritățile locale au decis să desfășoare aceste lucrări în timpul nopții, pentru a minimiza impactul asupra traficului din timpul zilei.

Reprezentanții autorităților fac un apel către constănțeni să evite această intersecție în intervalul orar menționat și să folosească rute ocolitoare. De asemenea, este important ca participanții la trafic să respecte semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se desfășoară lucrările.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*