Intelect Parc din zona Baby Zoo a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii va fi deschis în zilele de 19, 20, 26 și 27 ianuarie și între 2- 10 februarie

Intelect Parc se dechide la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO IP
Intelect Parc se dechide la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO IP

Intelect Parc, aflat în zona Baby Zoo din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va fi deschis în zilele de 19 și 20 ianuarie, 26 și 27 ianuarie, dar și în vacanța intersemestrială care are loc în perioada 2 – 10 februarie. În aceste perioade programul Intelect Parc va fi între orele 11 și 15.

Intelect Parc este amenajat în incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Microrezervație, zona Baby Zoo. Acesta este un concept nou de parc pe care Asociația Împreuna pentru Viitor Constanța îl propune copiilor și care reunește numai jocuri în mărime uriașă, de stimulare intelectuală, socializare și divertisment. Copiii vor putea să joace în Intelect Parc, șah, cu piese gigantice, pe o tablă de xmp, Turnul instabil, Scrable – Jocul cuvintelor, x si 0, jocul Dame, joc de Cărți uriașe, dar și jocurile copilăriei care au fascinat generații întregi, Nu te supăra frate, Piticot și Roata Provocărilor. Toate aceste jocuri au fost concepute în marime uriașă, astfel încât să fie jucate în aer liber și să permită copiilor să facă mișcare în timp ce le joacă.

Intelect Parc este și la figurat și la propriu, parcul copiiilor constănțeni. Elevii care și-au finanțat parcul sunt de la școlile: Școala Gimnazială Nr.11 “Dr. Constantin Angelescu” Constanța, Școala Gimnazială Nr.12 “B.P.Hașdeu” Constanța, Școala Gimnazială Nr.16 “Marin Ionescu Dobrogeanu” Constanța, Școala Gimnazială Nr.28 “Dan Barbilian” Constanța, Școala Gimnazială Nr.30 ” Gheorghe Țițeica” Constanța, Școala Gimnazială Nr.33 “Anghel Saligny” Constanța, Școala Primară “Colibri” Constanța, Colegiul Național Pedagogic “Constantin Brătescu” Constanța, Liceul Teoretic “Ovidius” Constanța, Liceul Internațional de Informatică Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*